huh? i cant sing meh ?Originally posted by BoYisHbOy:so u wont sing it everiday......
Originally posted by Do|pHinE:zheng yang jiang...ai mei shi nu ren de tian xing~!
can can...........Originally posted by Do|pHinE:huh? i cant sing meh ?
i edit looooOooo!! hahaaOriginally posted by BoYisHbOy:wrong coding!!
hahaa...good!!Originally posted by BoYisHbOy:can can...........
i surrender!!
jian!Originally posted by Do|pHinE:i edit looooOooo!! hahaa
mostly ah??......Originally posted by Do|pHinE:dear everitime crap wif who ?
u den jian laa...supper so long tk liaoz...now den eat...den i got to self entertain....Originally posted by BoYisHbOy:jian!
mi eating now...may reply slow...
Originally posted by Do|pHinE:this is cuTe...if U nauGhty..this is for uuuuzzz
hmmmmmmm.......i still can entertain u ma!Originally posted by Do|pHinE:u den jian laa...supper so long tk liaoz...now den eat...den i got to self entertain....
SaYanGzz.. hahaa..Originally posted by BoYisHbOy:
Haha...nahz nahz...go eat ur suPperOriginally posted by BoYisHbOy:hmmmmmmm.......i still can entertain u ma!
dear! this dog veri familiar le...where see before huh?Originally posted by Do|pHinE:JuMp...wEee eeEee Jumpzzz....
heheheehehehehehOriginally posted by Do|pHinE:SaYanGzz.. hahaa..
finished eating le!!....*burp*Originally posted by Do|pHinE:Haha...nahz nahz...go eat ur suPper
too short huh u??...Originally posted by Do|pHinE:JuMp...wEee eeEee Jumpzzz....
CuTe oKie?! haha...Originally posted by BoYisHbOy:too short huh u??...
can consider lo...Originally posted by Do|pHinE:if i got down on my knee n to be wif u...
Originally posted by Do|pHinE:if i climb the highest mountain juz to hold u tight,if i say i would love u every single nite...will u ever....let me down...